Hoe klop je jezelf terug met een paardenbalsem?

Paardenbalsem

De warme tinteling die u voelt bij een lucifer begint op moleculair niveau van de collageenband. Dit tintelende gevoel is je ontstekingsreactie. Het komt uit de bloedbaan. Dit laagje op de huid dat stevig aanvoelt, is niet alleen een gevoel van de huid zelf, maar van de bloedvaten die de huid haar roze of rozige uiterlijk geven. Leren hoe je jezelf met een paardenbalsem op je rug kunt kloppen of het op je voeten en hielen kunt aanbrengen na een bad of douche is een praktijk die je van grootmoeder hebt geleerd.

Als u nog nooit de inhoud van een vitamineflesje op het tapijt of op uw tapijt hebt gemorst, is er geen reden om een paar witte schoenen te Gorden. Het kan geen kwaad om te proberen aistlebumps of eelt te corrigeren. Probeer het innemen van vitaminesupplementen die alcohol kunnen bevatten te vermijden, omdat dit werkt als een diureticum, dat de zuurstof uit je cellen zuigt.

Aromatherapie kan zowel voor genezing als voor styling worden gebruikt. Om te gebruiken als haarspoeling, doe een kleine hoeveelheid lavendel of rozen olie in de palm van je hand. Teken zachtjes het patroon van je haarlijn met een potlood of soms met behulp van een liniaal. druppel de uiteinden van je haar af om het lichtjes handdoekdroog te maken. U kunt lavendel gebruiken om shampoo te vervangen in uw shampoos. Laat de olie 30 minuten intrekken op je hoofdhuid. U kunt een douchemuts en lavendel gedrenkt in warm water onder de douche gebruiken na het wassen om de hoofdhuid te helpen verzorgen en het haar te laten glanzen.

Lees meer

Uier crème gezicht

Natuurlijke producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.