Wat wil je echt?

Coach Den Haag

Ik coach nu al zo’n 7 jaar mensen. Het zou de coaching kunnen zijn die je me nu hoort in The spectrum. Ik was op zoek naar een coach omdat ik vorig jaar niet genoeg geld had en ik vast zat in een conferentiecentrum. Met mijn persoonlijke coach heb ik het gevoel dat ik mijn geld redelijk veilig kan stellen. Ik heb ook het gevoel dat dit het jaar wordt – en misschien wel het enige jaar – dat ik mijn coaching MAAR kan uitbreiden.

Coachen gaat over gewoon van mensen houden. Het gaat over bewijzen, bewijs van verbetering als je wilt. Ik ging naar mijn vier weekse mastermind cursus in de groepstraining. Ja, vier week en niet de vijf of zes week van het werken met andere groepsgroepen. We moeten iets doen met onze tijd. De plaats waar ik heen ging voor de groepstraining waren de masters. Ze worden gezien als een verlengstuk van de grote zakenwereld. Ik dacht dat ik ze kende, maar ik stond versteld. De deelnemers waren allemaal zo charismatisch en met een persoonlijkheid die nog nooit eerder in de organisatie was gezien en het kwam allemaal door die ene vraag die ik hen stelde “Wat wil je echt?”

Je voelde je zoals ik me voelde toen ik mijn vraag beantwoordde. Ze hadden niets. Geen doelen, geen plan, geen zakenplan, geen energie, geen drang, geen opwinding. Ze wilden gewoon iets doen. Natuurlijk, ik weet dat dit het populaire was om mensen te vertellen, maar wat je moet onthouden is de resultaten die ze als een team, als een groep. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar ik ben er zeker van dat u het ermee eens bent dat het uiteindelijk wel gebeurt.

Dat overstijgt wel de urgentie, het snelle en de crisis. Is dat iemand hebben die verantwoording voor ons aflegt, de zin van ons leven, iemand om op te leunen? Het is er zijn als dingen fout gaan. Het is het totaalplaatje dat op korte termijn is. Het is het lange termijn plan dat je ergens op de weg of naar de finish zal brengen. De vergelijking is voor elk verschillend. Wat je precies gaat doen voor geld, of een sluitende vrachtwagen, of hoeveel inkomen je gaat krijgen in het eerste jaar in de industrie!

Wanneer u ook verschillende manieren om je leven te veranderen, zoals het veranderen van uw dieet voor een gewichtsverlies en dan het nemen van uw oefening leven en het nemen van ze volledig weet je veel over hoe je gaat verbeteren en je leven. Beide zijn gerelateerd aan dieet en lichaamsbeweging; dieet en lichaamsbeweging zijn niet iets dat gebeurt omdat je niet wist wat te doen. Je neemt stappen. Je onderneemt actie.

Lees meer:
Life coach den haag
Wandelcoach


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.