Wat is menstruatie

Menstrual calculator

In dit artikel wil ik het hebben over de menstruatie en een aantal van de prognoses die een vrouw kan krijgen wanneer ze ongesteld wordt. De menstruatie is een belangrijke gebeurtenis voor een vrouw, aangezien deze plaatsvindt in de puberteit en tijdens de vruchtbare jaren van de vrouw, maar toch wordt het helemaal niet beschouwd als een belangrijke kwaal. Wanneer onze vrouwen ongesteld worden, ondergaan ze heel wat veranderingen. Ze kunnen het niet zomaar van zich afschudden, zoals ze dat plotseling deden toen ze ongesteld werden. Sommige vrouwen worden zelfs geergerd na hun menstruatie en sommigen ontwikkelen zelfs pyorroe, gewoon door het ongemak dat het lichaam voelt wanneer het dit meemaakt. Om u te helpen uw ongemak te begrijpen, is hier een lijst:

1. Pijn en krampen

Personen die ongesteld zijn, kunnen pijn en krampen voelen tijdens de menstruatie en kunnen klagen over pijn en ongemak in de buikstreek.

2. Aambeien

Dit zijn de andere symptomen die kunnen worden ervaren die leiden tot bloeden tijdens de menstruatie. Vrouwen voelen misschien geen pijn zoals gewoonlijk, maar kunnen door de druk wel wat pijn in het rectale gebied krijgen.

3. Behoeften en inname

2 tot 3 dagen voordat het gebeurt, kan iemand hunkeren naar iets en het binnenkrijgen. Sommigen denken misschien dat ze honger hebben, maar in werkelijkheid kunnen ze opkikkeren en behoefte hebben aan iets als koolhydraten, eiwitten of vetten.

4. Keelpijn

Keelpijn komt bij veel vrouwen voor, vooral tijdens de menstruatie. De pijn is erg scherp en ze kunnen rondscharrelen van de pijn.

5. Feeling nausea

Ook dit is eerder een symptoom dan een ziekte. Het wordt door veel vrouwen ervaren, vooral tijdens de menstruatie. De mate van misselijkheid kan variëren van draaglijk tot bijna de hele tijd trek hebben.

6. Geurstoffen

Dit is iets dat kan worden toegevoegd aan de lijst waar de patiënt misselijkheid kan ervaren. Vooral vrouwen die altijd de neiging hebben om parfums te associëren met hun persoonlijke storie kunnen hier last van hebben tijdens hun menstruatie. Het is de sterke geur van de parfumerie die de misselijkheid kan veroorzaken.

7. Opgeblazen en winderig gevoel

Door de maagsappen en gassen kan een opgeblazen gevoel ontstaan, met een opgeblazen gevoel als gevolg.

Voor vrouwen die dit soort symptomen ervaren, is het een manier om de zwangerschap te bevestigen. Sommige vrouwen kunnen zich enkele uren misselijk voelen vlak voor ze zwanger worden. Anderen kunnen extreme winderigheid ervaren tijdens het kolven.

Andere symptomen die kunnen worden gevoeld, zijn gemakkelijker vast te stellen, zoals hartkloppingen, nervositeit, angst, misselijkheid, ongemak, pijn, onbehagen en angst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.