Massagetherapie voor de gezondheid

massagetherapie

Massage is het proces van fysieke verhitting, tot een smeltpunt, en vervolgens het uitoefenen van extra druk op een bepaald deel van het lichaam; dat wil zeggen, om de spieren in een bepaalde lichaamsgroep beweging, ontspanning en groei te laten ervaren. Massage is een van de fundamentele behoeften van de mens. Zonder massage zouden we ons lichaam niet in een toestand van gezondheid en welzijn kunnen houden.

Het is ook zeer belangrijk te weten dat massage dient als een integraal onderdeel van alle therapieën die voor persoonlijke therapie worden gegeven. Massagetherapie / zelfhulptherapie / psycho-farmacie is een zeer belangrijk onderdeel van elke therapie. Massagetherapie kan ook worden beschouwd als de essentiële partner van alle algemene therapieën.

Massage kan doorkomen;

Pvoice response massageEen massage met behulp van voice response betekent dat de therapeut zal vragen de patiënt om hun gevoel te beschrijven en bewust voorstellen en mentaal zien hem / haar reizen in de wereld en op een bepaalde plaats die het gevoel van ontspanning en comfort zal bezitten. therapeuten zullen vragen de patiënt om te spreken, en om te blijven praten, zodat de therapeut zal precies weten wat hij / zij het over heeft aan de patiënt. Naast dat de therapeut nodig heeft om de patiënt zich te concentreren op verschillende gebieden van het lichaam en om ze te bewegen op een bepaalde manier om de verbeterde massage effect te verkrijgen.

BemiddelingsmassageHet doel van deze massage is om de patiënt in staat te stellen de interactie tussen de therapeut en hem/haarzelf te controleren. Dus de patiënt die de massage nodig heeft zal in een staat van ontspannen bewustzijn zijn en hij/zij zal in staat zijn om de handelingen van de therapeut waar te nemen en er bewust aan te werken.

Massage en Visualisaties

Aura Therapie massageVolgens de theorie van de Acupunctuur is de energiestroom werkelijk het minst belangrijke deel van de gezondheidszorg. Vandaar dat de belangrijkste massagetherapie voor de gezondheid een massage- en visualisatietherapie is, de partner van de massage. Het is door deze massage- en visualisatietherapie dat het menselijk lichaam zich aanpast aan de ontbering van het lichaam ten dienste van de verzorging van het zelf. Binnen deze massages zal de cliënt in staat zijn om de relatie te vinden van de beweging van het lichaam, het balanceren, en het comfort tot die van het lichaam tot de geest, etc. een massagefunctie is niet louter een fysieke activiteit, aangezien het ons lichaam echt is en er een respect is voor dat lichaam, vandaar dat de relatie van het lichaam tot de geest een oorzaak van uitmuntendheid is voor de resultaten van de massagetherapie zelf.

Massage voor vriendschap interactieEr zijn vele soorten van massage in de markt, maar een massage therapie voor vriendschap is er een die is zeer gunstig als de patiënt wil weten de juiste manier van toepassing ervan. Massage therapie biedt aan het creatieve deel van het lichaam, zodat de fysieke aanrakingen spelen een vitaal onderdeel van de therapie, die gaat een lange weg in het maken van de aard van de vriendschap die gewenst is te worden geproduceerd.

Massagetherapie voor fysieke en emotionele vermoeidheid. De therapie opent een nieuw zintuiglijk kanaal dat een efficiënte stimulatie mogelijk maakt van de systemen die onderdrukt werden door het constante lawaai van de geest. Het helpt bij het openen van de wondere wereld van de geest die het mogelijk maakt een evenwicht op te bouwen tussen de ontspannen en kalme en de actieve wereld.

lees meer:

Ontspanningsmassage Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.