Kan innerlijke vreugde je helpen?

Eeuwige vreugde - Nieuwetijdskind Magazine

Zal innerlijke vreugde je helpen om te gaan met recente onaangename ervaringen? Ja absoluut! Tijdens mijn eerste week in Utrecht was het echt moeilijk te accepteren dat 'dit geen gewone rugpijn was'. Nu terugkijken en zien dat ik 'in mijn hoofd' zat, zoals ik het toen noemde – was een echt keerpunt voor mij. Zonder die 'ja'sgeur' denk ik niet dat ik had kunnen omgaan met wat er in mijn leven is gebeurd – het leven is niet 'erg gemakkelijk meer om te leven', zoals sommige van mijn vrienden me hebben verteld.

Yesodor is niet voor iedereen de oplossing, maar als je een probleem hebt om jezelf in een goed humeur te brengen, moet je echt een eerlijke zoektocht naar de oorzaak beginnen. De 'Yesodor Yenne' die ik aanraad paste perfect bij mijn stemming. Het werkte elke keer. Ik heb mezelf voor het eerst in vele jaren volledig verbeterd. Ik hoefde alleen maar te erkennen dat ik moest beginnen met meer water te drinken. Ja, meer water drinken kan de conditie van iedereen verbeteren, maar vooral als je je down voelt. In plaats van een slokje water tijdens het ontbijt, was twee kopjes alles wat ik comfortabel aankon. Daarna kon ik twee kopjes water drinken en daarna eten wat ik wilde. De truc om voldoende water te drinken was om het snel te drinken. Toen begon ik mijn honger te herkennen; het leek vrij snel op te komen, hoe ik ook kauwde. Dus begon ik calorierijke tussendoortjes te eten, en toch werkte het 'dieet'.

Als je problemen hebt met het verbranden van voedsel dat je niet echt lekker vindt, kan innerlijke vreugde-meditatie je helpen om je meer op je gemak te voelen door voedsel van het menu te laten. Excuseer jezelf om iets gezonds of voedzaams te moeten bereiden – excuseer jezelf om naar de supermarkt te gaan. Doe dit in plaats van een pakje chips, een kopje gearomatiseerde yoghurt of iets dergelijks te eten. Het is niet nodig om alles in één hand te dragen en dan één schouderophalen te gebruiken als snack/conditiedrager. Maak er een regel van, vooral als je met kinderen eet. Laat ze je helpen beslissen wat gepast is – zo niet, beslis dan samen met hen.

3)Heb voldoende pauzes!

Hoeveel van ons kunnen op een dag geven? 20? 50? honderd? Als je thuiskomt, is het vaak na 16.00 uur en is er een kopje thee en een Ginger Bean-cuppa (zie de foto). Als u zich moe voelt, zeg dan niet tegen uzelf dat u goed heeft uitgeslapen. Voel je nooit moe als je goed hebt uitgeslapen. Dit is plat fout.

4) Vind producten die voor u werken

Omdat het jouw lichaam is, reageert het misschien niet op wat je erin stopt. Zittend voor de televisie of surfend op het net, verschijnen en verdwijnen producten de hele dag door. Houd er rekening mee dat er producten zijn om u te helpen. Je moet ze zoeken. Producten verbeteren je humeur; ze krijgen je trek onder controle; ze verminderen de honger. Niemand heeft je dit verteld, maar je weet het waarschijnlijk al. Producten die voor u werken, geven u de middelen om aan de top te blijven, uw eigen gewichtstoename tegen te gaan en voor uw eigen gezondheid te zorgen. Producten die voor u werken, geven u een gevoel van prestatie en u heeft er vertrouwen in dat u daarin bent geslaagd.

5) Maak een paar neutrale voedingsmiddelen als snacks voor het slapengaan

Als je haast hebt, aan de telefoon bent, gehaast om iemand te ontmoeten of iets uit een afhaalmaaltijd te halen, ben je misschien vergeten dat je lichaam elke dag een constante toevoer van brandstof nodig heeft om te blijven functioneren. Niet velen van ons nemen de tijd om voedsel te maken dat voedzaam en bevredigend is. Maar ze zijn er. Fruit, groenten en volkoren granen staan ​​misschien niet in de schappen van uw supermarkt, maar ze zijn wel beschikbaar. Voor een paar flitsen in de mechanica kun je ze gebruiken om een ​​'nooddoos' te vullen. Ze zijn snel en gemakkelijk. Het is niet nodig om het vreemde pakje chips of chocoladereep mee te nemen. Hier zijn er een paar die gemakkelijk te maken zijn:

o Bruine rijstmeel

o Meel (later meer hierover)

o Bruine rijst en magere melk

o Muesli

o haver

o Kurkuma

o Heel fruit

o Pompoen

o Rijst

o Volkoren

o Bruine rijst granen

o Bruine Basmati rijst

hij Cannedthal

o Vijgen

o Verse basilicum

oVerse Melk

o Volkoren koekjes

o Eieren

Als je eenmaal de bovenstaande items hebt, heb je genoeg opties om gezond te eten.

6) Gele baksteenzonneschijn

Gistinfecties waren onbekend in de 19e eeuw toen artsen hun patiënten op een dieet zetten om hun belangrijkste basisvoedsel, in wezen dierlijke vetten, te versterken. Snel vooruit naar vandaag, waar mensen geld uitstorten om de nieuwste remedie te krijgen of snel het voorgeschreven medicijn nemen. Versterken-wijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.