Hoe kom je van je ziekte af?

Jonge Man In Nachtkleding Die Lijden Aan Hoofdpijn In De Ochtend

De moderne geneeskunde is nog niet zo vertrouwd met homeopathie als met de moderne geneesmiddelen en de moderne technologie. De meeste moderne artsen hebben tegenwoordig een algemeen idee van homeopathie, maar het is geen trend. Over het algemeen, als je ziek bent, probeer je medicijnen voor te schrijven om de symptomen te doden en niet de oorzaak van je ziekte. Homeopathie erkent echter het tegenovergestelde en brengt uw zenuwstelsel in evenwicht met een overmaat aan genezing. In plaats van de zieke symptomen te maskeren, onderdrukt het ze tot ze uiteindelijk verdwijnen. Dus in plaats van 12 maanden te wachten tot uw symptomen verdwijnen met medicatie, kunt u met uw homeopathie beginnen tijdens die 12 maanden, zodat u daadwerkelijk kunt beginnen beter te worden in plaats van alleen maar te moeten wachten tot ze weggaan.

Gewoonlijk zou een homeopaat een reeks kleine doses van een bepaald geneesmiddel voorschrijven dat de symptomen van de patiënt geleidelijk in het normale bereik brengt. In sommige gevallen kan een persoon een reactie hebben gehad op de kleine dosis die hij heeft gekregen en zal hij een grotere dosis krijgen om verdere symptomen te voorkomen. Vaak onderdrukken de symptomen zich daarna nog maandenlang en moeten ze opnieuw worden geactiveerd. Zodra ze opnieuw geactiveerd zijn, meestal door andere therapieën zoals psychotherapie of een natuurlijke genezingscrisis, zal de persoon zich beter gaan voelen en uiteindelijk zullen de symptomen helemaal verdwijnen.

Iedereen krijgt het advies om kleine hoeveelheden van bepaalde medicijnen in te nemen, meestal gedurende een bepaalde periode. Het kan echter gebeuren dat uw symptomen een tijdje niet goed reageren, waarna ze beter beginnen te worden. Dit staat bekend als de 'interceptieziekte' of 'interrotatie'. In sommige gevallen waarin dit is gebeurd, kunt u merken dat homeopathie verlichting kan bieden of dat u moet terugkeren naar uw normale medicatieschema.

Soms voelt u gewoon dat er iets mis is in uw lichaam en lijkt niets voor u te werken. Uw symptomen zijn verlies van eetlust, vermoeidheid, doodsgedachten, angstig zijn, IBS, constipatie, slijm of bloed in de ontlasting, pijn. Depressie, vermoeidheid, lusteloosheid, vermoeide voeten, pijnlijke gewrichten en spieren, sinusklachten, duizeligheid. U kunt ook de drang voelen om uw lichaam op ongewone manieren te gebruiken, zoals indeuken, zelfverminking, zelfverwonding, in bed plassen en nagelbijten.

Sommige van deze gewaarwordingen zijn zo echt en voelen metaalachtig aan dat u de symptomen van uw stoornis misschien niet serieus kunt nemen. Als u de oorzaak van uw depressie, angst of rusteloosheid niet kunt achterhalen, en u probeert samen met uw arts de oorzaak te achterhalen, krijgt u misschien een ander soort medicatie.

Verantwoordelijkheid nemen voor uw eigen gezondheid is essentieel. We leven nu in een wereld van vervuilende stoffen, gevaren die om ons heen op de loer liggen, GMO's, fluoride, GGO's, zoveel ongeteste chemicaliën – het is moeilijk te weten wat echt is en wat kunstmatig.

In sommige gevallen neem je een modern medicijn dat 14.000 chemicaliën bevat. Helaas kunnen deze medicijnen na een tijdje niet meer werken en krijgt u een nieuwe reeks medicijnen voorgeschreven. Deze medicijnen kunnen bijwerkingen hebben die uw lichaam gewoon niet aankan. Het antwoord hierop kan zijn dat je ontgift moet worden zodat je lichaam in zijn natuurlijke staat kan functioneren.

Je moet ook rekening houden met je levensstijl. Het moderne leven belemmert je gezondheid en bewijst dat je niet altijd alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt. In sommige gevallen eet u de verkeerde dingen en voldoet u niet aan de voedingsbehoeften van uw lichaam. In sommige gevallen neemt u misschien een giftig supplement.

Daarnaast moet u uw levensstijl op andere gebieden onder de loep nemen. Neemt u voldoende rust? Als u niet genoeg rust krijgt, kunnen ziekte en kwalen de kop opsteken. Neemt u vitaminen of ijzer? Als u niet genoeg van deze dingen binnenkrijgt, zoek dan een manier om ze in uw dagelijks leven op te nemen.

Ik ben er zeker van dat de suggesties in dit artikel u zullen helpen uw lichaam te ontdoen van gifstoffen die het kunnen schaden. Gebruik deze suggesties samen met uw arts en ik ben er zeker van dat u uw lichaam weer gezond kunt maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.