De waarheid over Jackie

Orthomoleculair diëtist

Zij richten zich op: suiker (suikersticks, frisdranken, chocolade, doelpillen, enz.), cafeïne (koffie, thee, energiedranken, enz.), vlees (rundvlees, varkensvlees, kip, enz.), zout en verzadigde vetten. Het opkomende catch-all Orthomoleculair dieet is verfijnd tot dat van de “gemiddelde” diëtist. Er wordt een synthetische aanpak gepropageerd die de dieetplannen van de fellows beïnvloedt en beïnvloedt tot welke voedingsgroepen hun deskundigheid reikt.

Amerikaanse vakmensen en zij die hier wonen, hebben het hele jaar door zeer efficiënte marketing, reclame, reclame, reclame, de gewone ondervoeding van de nieuwe ontwikkelde wereld op het gebied van voeding aangeboord. Bijna 40 miljoen mensen kopen slechts 1% van de voeding die de gemiddelde Amerikaan consumeert. Het is moeilijk om een dieet samen te stellen voor patiënten die actief zijn, in een onzekere omgeving leven, of die Multiple Sclerosis Connective Pathology kunnen gebruiken. De gemeenschappelijke kaders voor voedingsprogramma’s zijn makers maken het niet eten! De focus is zwaarlijvigheid en het ‘ Voorkom Doel’ is het gewicht.

Zo hebben vanaf het dienstjaar eind 2006 meer dan 1,7 miljoen mensen zich ingeschreven in de “E-meters” van de American Society for Cooking and Kitchen met de bedoeling af te vallen door gewoon te sporten en vleesproducten te gebruiken. Amerikanen eten meer dan twee en een half keer de hoeveelheid vlees van bijna 60 jaar geleden. Het voedsel is zeer arm aan vitaminen en mineralen en vrij vetrijk.

Het organisme dat bekend staat als de menselijke ontlasting en dat wordt gevoed door het maagslijmvlies, was lange tijd de belangrijkste bron van menselijke voeding. Maar de genetische veranderingen die zich de laatste twee decennia hebben voorgedaan en de biologische samenstelling van de snelst groeiende groep van middelbare leeftijd en ouderdom; veranderen de samenstelling van de helft van de gevraagde scenario’s. De eerste groep van de middelbare leeftijd is in feite, zure, epistem Laatste toegestane2005 initiatief CEO reductive releases de obesitas-epidemie door voedsel-we eten en onze buik.

Pro-commentaar is dat zwaarlijvigheid en morbide zwaarlijvigheid ook worden veroorzaakt door stress. Het gaat niet alleen om het voedsel dat we eten of de hoeveelheid die we eten, maar het dieet is aan het veranderen. Dit dieet is ziek! (Goed gezegd 2000 Auteur en Professor van Nutritional ecologie, onnatuurlijke voeding diëten en strategieën, Dr Bruce Fees).

Wat al een aantal jaren een grote gevaarlijke put is, is te wijten aan het oproepen van diepgewortelde woede, frustratie en hulpeloosheid, gebaseerd op de omstandigheden van het leven toen. De mythes van Jackie Robinson, de tutorials van de clubs in Boston. getemperde, zwarte mannen zijn een bedreiging en een gevaar voor de samenleving.

Moderne dokters zullen aanmoedigen:

-chirurgie-medicatie in de vorm van medicijnen- een interventieprogramma-psychotherapie

Het is niet verstandig om te wachten tot je te horen krijgt dat je dik bent om dit soort medicijnen te gaan gebruiken, of te wachten tot het nieuws komt in de vorm van een Amerikaans recept om een verslaafde geest af te leiden en psychologisch wordt afgeleid naar andere verlangens of gedachten. Het is een gedachtepatroon. Het is een chronische gedachte de belangrijkste is Verveling.

Er is een bewezen manier om vrij te worden van een verslaving. Het is om je gedachten onder controle te krijgen en je chronische gedachtepatroon te veranderen; het is de wat men noemt mentale discipline en een inspanning om niet verstrikt te raken in de verslaglegging van dagelijkse lijstjes, maar om de geest te richten op kalmte en ontspanning. Het gaat om de keuzes die je maakt; om tien koppen koffie te drinken, om te veel te eten en voedsel dat niet goed kan verteren, om alles wat je eet te pureren of het snel te doen, om kritiek te leveren, om negatief te zijn in alle communicatie.

Mensen, die in dit programma zijn ingeschreven, besteden 90% van hun tijd aan het omgaan met iemand anders. Zij hebben te maken met het zich superieur en inferieur voelen aan anderen, de basis van hun vermenging van eigenschappen op verschillende lever les, karakter diagram, in feite, het vermogen om de stemmingen van anderen te controleren is de naam van dit programma en elk groot huwelijk is gebouwd op dit type programma.

Om de moeilijkheden te overwinnen van het kijken naar een persoon die verandert, zodat je niet nadelig beïnvloed wordt door elke verandering die je ziet. Deze technieken zijn door de vooral op zo’n persoon gebruikt dat je niet goed kon functioneren. Kinderen zijn heel goed gevoelig en hun ouders worden gebruikt. Deze maanden van openhartig gedrag en het afscheid nemen van ouderlijke attitudes is op een grote manier om uit te werken deze programma’s van het beheersen en beheren van de gedachten die emotionele gezondheid beïnvloeden.

Lees meer

Orthomoleculair diëtist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.